Elegantní a moderní postel RISUNTA s bílou barvou a fialovými skly v rozměru 160×200 cm

Postel je základem každého ložnice a výběr té správné může být občas složitým úkolem. Pokud hledáte postel, která osloví vaše smysly a zároveň bude praktická, elegantní a moderní, měla by být na vašem seznamu postel RISUNTA.

Barva a materiál

Tato postel má bílou základní barvu, která je doplněna fialovými skly. Tento kontrastně laděný design udělá dojem nejen na vás, ale i na vaše hosty. Materiálem, který byl použit k výrobě této postele, je LTD a sklo.

Postel RISUNTA s bílou barvou a fialovými skly

Rozměr a vybavení

Rozměr postele je 205 x 165 x 91 cm, s ložnou plochou 160 x 200 cm. To znamená, že do ní můžete snadno nacpat dva lidi, aniž byste se navzájem rušili. Navíc postel obsahuje laťový rošt, který je v ceně. U matrace si můžete vybrat podle vašich potřeb, ale je třeba ji doobjednat. Vhodný rozměr matrace je 160 x 200 cm.

Detail postele RISUNTA s bílou barvou a fialovými skly

Doprava a montáž

Postel je dodávána v demontu, takže se nemusíte obávat, že by se nedala dostat do vašeho bytu. Sestavit ji je snadné a rychlé díky přiloženým návodům. Jestliže si nejste jisti, jestli byste to měli zvládnout sami, můžete využít služby montážní firmy.

Závěr

Postel RISUNTA s bílou barvou a fialovými skly je nadčasová klasika, která se hodí téměř do každého interiéru. Je praktická, elegantní a moderní. Navíc má velkou ložnou plochu, takže se v ní pohodlně vyspí dva dospělí lidé. Nebojte se investovat do kvalitní postele, kterou budete používat mnoho let. Tato postel je vyrobena z kvalitních materiálů a má záruku 24 měsíců.

Pro více informací navštivte oficiální stránky produktu.

Příspěvek byl publikován v rubrice Tickets a jeho autorem je Tickets. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.